Reacties

“We hebben genoten van de tour en we vertellen het voort 😄.
– Gunilla de Wit
“Merci voor de fijne namiddag. Het was super en iedereen heeft zich geamuseerd!”
– Astrid Koslowski
“We hebben een  geweldige middag gehad. Zo leuk verteld en mooie verhalen gedeeld, iedereen vond het helemaal top. Dank dus!!”
– Marion van Staveren
“Nogmaals bedankt voor de gezellige en leerzame dag. We hebben allemaal heel erg genoten. Dank ook voor het toesturen van de extra informatie, heel erg leuk om te weten!”
– Esmée Mauer
“We kijken terug op een heel geslaagde dag. Alles verliep heel prima en gladjes.
Ook de middag verliep heel mooi dankzij jouw kennis en verwoording over de Zaanstreek. Veel complimenten gehoord. Ook in de trant van ‘waar heb je haar nu weer gevonden?’. We hebben nogal een reputatie met onze lustrumfeesten.
Dank voor je inspirerende en leuke vertellingen. Menig keer gehoord ‘dat wist ik niet’. Ook zeker van de Zaankanters. En ook ‘zo loop je nog eens heel anders door je centrum’. En dat is ook zo. Als ‘bezoeker’ kijk je met heel andere ogen.
Nogmaals dank.”
– Johan Meure
“Wat hebben we genoten van je fietstocht en verhalen: we hebben nog veel nagekletst. De oude foto’s en documenten die je ons liet zien waren ook erg leuk!”
– Hester Kuiper
“Met plezier denken we terug aan zaterdag 16 oktober waarbij je ons meenam in het vroegere en hedendaagse Zaanse. Je bent voor dit werk geboren, Marene. Wat kan je leuk vertellen en iedereen erbij betrekken. Al direct na de eerste kennismaking op het NS-station viel je vriendelijkheid op en je interesse in mensen. In vogelvlucht kregen we een duidelijke uiteenzetting over het masterplan binnenstad Zaandam. Mede door jouw inbreng kunnen we terugkijken op een heel mooie dag. Hartelijk dank voor alles!”
– Piet en Ingrid Visser
“Het was een superleuke wandeling, dank je wel voor al je leuke verhalen!”
– Emiel Neefjes
“Nogmaals hartelijk dank voor je enthousiaste verhalen, een uur was kort maar voor ons een perfecte ontspannen ‘break’ op deze vergaderdag.”
– Carin van der Velden
“Vanuit de hele familie willen we jou heel hartelijk bedanken voor jouw super leuke en interessante rondleiding. Wij hebben veel geleerd over onze grootvader en genoten van je enthousiasme. Het was top!”
– Floris de Raadt
“Ontzettend bedankt voor je inspirerende verhalen gisteren. Het was een doorslaand succes, iedereen vond het erg leuk. En ook de Zaankanters hebben nog wel wat nieuws gehoord.”
– Romkje Mathkor
“Ik wil je toch nog even extra teruggeven dat ik het -als half Molukse en van de 3e generatie- heel bijzonder vind dat je hier aandacht voor hebt gehad. Ik vond het wel spannend toen je erover vertelde, want het is een gevoelig onderwerp waar makkelijk (hoeft niet expres of bewust) de plank kan worden misgeslagen. Gelukkig deed jij dat niet. Het bankje en jouw aandacht ontroert me, het geeft me het gevoel dat de Molukkers in Wormerveer gehoord en gezien zijn.”
– Ariane Cruz
“Nogmaals hartelijk dank voor de presentatie en de rondleiding. Het is door iedereen als zeer leuk ervaren en heeft zeker bijgedragen aan een zeer geslaagde reünie.”
– Hans Preeker
“Gistermiddag zijn we teruggekomen van ons reisje Zaandam-Newcastle. Graag wil ik je nogmaals bedanken voor je hulp en je ideeën. Het was een leuk programma zo: eerst een inleiding met veel informatie over de ontwikkelingen in het centrum en daarna heerlijk in het zonnetje een rondleiding. Ook de lunch in het hotel was geslaagd. Het was jammer dat we niet nog iets meer tijd hadden, want er is genoeg te zien in Zaandam.”
– Laura Been
“Het was ook voor ons een zeer geslaagde en leerzame dag waarvan wij genoten hebben. Goed georganiseerd. Wij hopen dan ook op meerdere expedities. Nogmaals veel dank.”
– Cor en Jolanda Visser
“Ik wil u graag nogmaals heel hartelijk bedanken voor alle moeite en het mooie programma dat u voor ons hebt samengesteld. De excursie is volgeboekt en misschien wordt toch wel gebruik gemaakt van uw aanbod de excursie volgend voorjaar nogmaals aan te bieden.”
– Johanna van Dijk
“De week is alweer voorbij gevlogen, maar ik wilde je nog even hartelijk bedanken voor de geweldige rondleiding die de kinderen hebben gehad. Ze hebben het enorm leuk gevonden! Dank je wel en wie weet tot ziens!”
– Jolanda Stikkelorum
“Nogmaals dank voor je enthousiaste en kundige uitleg van de maquette en de informatieve wandeling door het centrum van Zaandam. Wij hebben er allemaal van genoten.”
– Iet Kabel-den Boer
“Ik wilde je nog bedanken voor jouw heldere uiteenzetting en afwisselende rondleiding. Iedereen vond het heel indrukwekkend. De rondleiding in het hotel door Manon (zij weet ook heel veel) was eveneens een groot succes. Ik had verwacht dat men daarna, na de vele indrukken, richting Santpoort wilde gaan. Een groot deel van het gezelschap wilde echter de hele gracht zien, het Groene Huisje, de Dam, het Zaantheater en de Zaan. Een paar mensen bleven bij het stadhuis in het zonnetje achter. Iedereen vond het een geweldig interessante dag. Ook de deelnemers van deze excursie zullen uitdragen dat Zaandam/Zaanstad een imponerend nieuw centrum heeft waar nog mooi nieuwe dingen aan worden toegevoegd.”
– Gerrit Jonker
“Na een zeer geslaagde en interessante expeditiedag ontvangen wij nu ook nog een leuk opgesteld verslag van deze dag. Het kan niet op! Wij hebben genoten.”
– Ron en Ans Barendrecht
“Nogmaals heel veel dank voor je enorm enthousiaste inbreng en rondleiding. Je hebt Zaanstad prima onder de aandacht gebracht.”
– Monique Israël
“Het was een TOP dag! Alles was goed georganiseerd… zelfs het weer. Leuke route en leuke locaties en bovenal erg leerzaam.”
– Wil en Leo Overdorp
“Het is al weer even geleden maar ik kan het niet laten om je te complimenteren en te bedanken voor de leerzame en zeer informatieve bijeenkomst die we onlangs bij je in het infocentrum Inverdan mochten hebben. Ook het stukje wandeling door het Stadhuis en Inverdan/Stadshart was meer dan de moeite waard. Zij die er niet waren hebben iets gemist!”
– Jan de Vries
“Nogmaals hartelijk dank voor je hulp bij onze Teamdag gisteren. We vonden het helemaal geslaagd!”
– Florine van der Does
“Wij hebben ervan genoten. Alles werkte ook mee. Prachtig fietsweer en een leuke groep. En goede gidsen. Nogmaals hartelijk bedankt.”
– Adri en Ada Durieux
“Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de fantastisch enthousiaste en interessante ontvangst vrijdag jl. Je had het echt top georganiseerd. Het was op een aantal punten een soort van “feest der herkenning” voor wat betreft ons binnenstedelijk project Brouwerspoort en Beste Binnenstad project. Boeiend ook om te horen hoe jullie zaken hebben aangepakt, waar jullie mooie resultaten op het gebied van samenwerking met de ondernemers hebben bereikt en wat er aan prachtige opstal is ontwikkeld. Absoluut aangenaam verrast over Zaandam zijn wij weer naar huis gereden!
Nogmaals dank, ook aan jouw collega’s voor deze inspirerende dag!”
– Cocky van Willigenburg
“Het was vrijdag weer een top dag. Maar dat is jou wel toevertrouwd!”
– Jeanet Draafsel